Firma specializata de catering pentru copii, va oferim meniuri realizate special pentru copii. Personalul nostru este autorizat si certificat, incepand de la cei ce se ocupa de aprovizionare catering si transport, pana la bucatarii care prepara mancarea.

Meniurile sunt intotdeauna diversificate. Fiecare etapa a vietii necesita un anumit tip de alimentatie, pentru ca nevoile alimentare ale organismului se schimba in timp. In copilarie mai ales, atunci cand organismul se afla in perioada de crestere, cei mici trebuie sa consume o varietate larga de alimente hranitoare.

Prin serviciile noastre de catering after school si catering before school dorim sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a copiilor, fiecare ingredient utilizat pentru prepararea mancarurilor fiind atent selectionat, proaspat si natural. Cei mici trebuie sa beneficieze de o hrana echilibrata in orice moment al zilei, astfel ca, fie ca este vorba de after school sau before school, alimentatia joaca un rol deosebit de important.

Optand pentru serviciile noastre de catering after school si before school veti avea partea de o serie importanta de avantaje, atat din punct de vedere al calitatii oferite, cat si din punct de vedere al
pretului.

Bucatarii nostri respecta cu strictete regulile unei alimentatii sanatoase, variate și echilibrate, bogata in minerale si vitamine, tinand totodata cont de varsta pe care o au micutii pentru care pregatesc cu drag meniurile delicioase.

In cazul in care micutii au nevoie de meniuri de genul regimului alimentar, putem asigura fara nici un fel de problema astfel de meniuri.